Marina Vize - vize işlemleri ve uçakbiletleri

Rusya Vize Tipleri

Rusya Vizesi Galeri

 

Moskova Vize

Detaylı bilgi ve sorularınız için whatsapp no : 0541 963 1714

Moskova vizesi için Gerekli Olan  Evraklar Aşagıdaki Gibidir.


Moskova Vize örneği

 

 

  1. Pasaport
    *Pasaportunuz Rusya Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az altı ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır. 
    *Pasaportun 2. Sayfasındaki hamilin imzası kısmı pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.
    *Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.
    *Pasaportunuza Rusya Vizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır. 
  2. 2 Adet Fotograf  (Fotografların Arka fonu  beyaz olmalı ve Fotograflar 6 ay’dan eski olmamalı) [Örnek Foto
  3. Başvuru Formu (Rusça) (Marina Turizm Tarafından Doldurulacaktır.)
  4. Voucher (Volçır) Yabancı Turistik Kabul Belgesi (Acentamız Tarafından Temin Edilmektedir.)
  5. Rusya'daki Tur Öperatörü Tarafından  Alınmış Garanti Mektubu.(Acentamız Tarafından Temin Edilmektedir.)
  6. Rusya Federasyonunda Geçerli Seyahat Sağlık sigortası. Acentamızdan Temin edebilirsiniz.
 
 

 

 

* Moskova Vize Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Vize Moskova Vize alabilmektedir. 

   Moskova Vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. 

*İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler.Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.

******Acentamız Marina Turizm Moskova Vize Almakta Tam Yetkilidir Acentadır.*****

*Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir.Burda yer alan ücretler dışında herhangi bir para talep edilmez.

Rusya Vizesi Fiyat Listesi

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Ücret
15 GünlükTuristik1 Girişli5 İş Günü125 USD
15 GünlükTuristik-Express1 Girişli2 İş Günü145 USD
1 AylıkTuristik1 Girişli5 İş Günü200 USD
1 AylıkTuristik-Express1 Girişli2 İş Günü230 USD
1 AylıkTuristik2 Girişli5 İş Günü230 USD
1 AylıkTuristik-Express2 Girişli2 İş Günü290 USD
3 AylıkTicari1 Girişli5 İş Günü120 USD
3 AylıkTicari2 Girişli5 İş Günü140 USD
3 AylıkTicari-Expres1 Girişli2 İş Günü140 USD
3 AylıkTicari-Expres2 Girişli2 İş Günü170 USD
3 AylıkÖzel Ziyaret1 Girişli5 İş Günü120 USD
3 AylıkÖzel Ziyaret-Expres1 Girişli2 İş Günü140 USD
3 AylıkÖzel Ziyaret2 Girişli5 İş Günü140 USD
3 AylıkÖzel Ziyaret-Expres2 Girişli2 İş Günü170 USD
1 YıllıkTicariÇok Girişli5 İş Günü150 USD
1 YıllıkTicariÇok Girişli2 İş Günü210 USD
1 YıllıkEvraksız- TicariÇok Girişli30 Gün750 USD

*  Yukarıda belirtilen fiyatlarımıza tüm işlem masrafları dahil, Kargo ve Kdv hariçtir. 
*  Verilen fiyatlara ilave bir ücret talep edilmez. 

Vize Başvuru Forumları
 

Büyükelçilik / Konsolosluk

Rusya Ankara Büyükelçiliği
Karyağdı Sok., No:5, 06692, PK. 35 , Kavaklıdere - Çankaya / ANKARA
Telefon : (+90) 312 439 21 22
Fax : (+90) 312 438 39 52
Email : rus-ankara@yandex.ru
Rusya İstanbul Başkonsolosluğu
Istiklal Cad.,No: 219-225 A., Beyoglu / İSTANBUL
Telefon : (+90) 212 292 51 01
Fax : (+90) 212 249 05 07 
Email :rusyaistanbul@mail.ru

Ülke Bilgileri

Resmi Adı Rusya Federasyonu
Bayrak Rusya Vizesi
Başkent Moskova
Nüfus 140.04 Milyon
Yüzölçümü 17.098.242 Km2
Para Birimi Ruble (RUB)
Milli Gelir 2.116 Trilyon Euro
Enflasyon %11.9
İşsizlik Oranı %8.9
Yaşam Süresi Kadın 73.1 - Erkek 59.3
Telefon Kodu +7
Etiket bulutu
xml

Rusya Vizesi 2017

Rus Vize Muafiyeti 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren kaldırıldı ! Rusya yönetimi, Rus uçağının Suriye sınırında Türkiye tarafından düşürülmesinin ardından Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, iki ülke arasındaki vize muafiyetinin 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren tek taraflı olarak kaldırıldığını açıkladı.

Rusya ile Türkiye arasında 2010’da imzalanan anlaşmaya göre; iki ülke vatandaşları 90 gün içinde 30 günü geçmeyen seyahatlerinde vize almadan giriş yapabiliyorlardı. Rusya Vize Prosedürü Hakkında Rusya Federasyonu 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren T.C. Pasaport sahibi Türk vatandaşlarının pasaport türlerine bakmaksızın Rusya vize uygulamasını başlatmıştır Rusya’ya kısa süreli seyahat planlayan Türk vatandaşları, seyahatlerinin en az 1 ay öncesinde Rusya Vize işlemlerine başlamaları gerekecektir. Rusya Konsolosluğu, kısa süreli Rusya seyahati için Rusya vize işlem başvurularını, yetkili Rusya vize başvuru merkezleri veya akredite olmuş seyahat acentaları üzerinden müracaat edilmesi koşuluyla kabul edecektir. Türkiye’de uzun süreli ikamet izni (oturum izni) sahipleri de başvurularını vize başvuru merkezlerine yapabileceklerdir. Rusya Konsolosluğu, ülkeye giriş ve seyahat amacına uygun kalış için yabancı vatandaşlara; Rusya Akraba/Tanıdık Ziyareti Vizesi, Rusya Ticari Vize , Rusya Humaniter Vizesi, Rusya Turist Vizesi, Rusya Transit Vize, Rusya Eğitim Vizesi ve Rusya Tır Şoförü Vizesi başlıkları altında başvuruları kabul ederek, değerlendirmeye alacaktır. Rusya vize işlem başvurusunda bulunacak kişiler, tek girişli Rusya vizesi , iki girişli Rusya vizesi ya da çok girişli Rusya vizesi talebinde bulunabilirler. Rusya vizesi ile kalış süresi maksimum 30 gündür. Ancak çok girişli Rusya vizesinin geçerlilik süresi 3 aydır. Çok girişli Rusya vizesi ile Avrupa Birliği vatandaşları ve anlaşma katılımcısı ülke vatandaşları, Rusya Federasyonu’nda her 180 günde en fazla 90 gün (toplamda veya aralıksız) kalma hakkına sahiptirler. Rusya vizesi başvurularının incelenmesi, değerlendirilmesi ve karar aşamasına ulaştırılması tamamen Rusya Konsolosluğu’nun yetki ve insiyatifi altındadır. Rusya Konsolosluğu, tüm başvuruları Rusya’nın göçmenlik vize kuralları ve yönergeleri doğrultusunda karara bağlamaktadır. Rusya vizesi işlem başvuruları, Rusya vize başvuru merkezine randevu alınarak yapılmaktadır. Hafta içi Pazartesi – Cuma günleri, Saat: 09:00 - 12:30 / 13:30 - 17:00 arası Rusya vize randevuları kabul edilmektedir. Rusya vizesi için hazırlanması gereken evraklar, Rusya’ya yapılacak seyahat sebebine göre değişiklik gösterebilmektedir. Rusya Vizesi için Gerekli Evraklar Rusya vize işlem başvurusunda bulunulacak pasaportların, Rusya seyahati dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresine sahip olması gerekmektedir. Rusya Federasyonu hudut makamları, düzgün olmayan pasaportlarla (sayfaları yırtık, kapağı gövdesinden ayrılmış, fotoğrafı plastik kaplamadan çıkmış, aşırı yıpranmış, bantla “tamir” edilmiş, yaprakları zımbayla tutturulmuş vb. ) Rusya’ya giriş yapmak isteyen kişilere giriş izni vermemektedir. 10 yıldan eski pasaportlarla yapılan başvurular, Rusya Konsolosluğu tarafından geri çevrilmektedir. Rusya Vizesi için Gerekli Evraklar Rusya Vize Başvuru Formu başvurusu sadece resmi Rusya Konsolosluğu web sitesi adresi üzerinden yapılması zorunludur. Rusya Vize Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm bölümlerin doğru ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. Rusya vize başvuru formunda, eksik veya yanlış olarak beyan edilen bilgiler, Rusya vizesinin reddine veya onaylanan vizenin iptaline ve Rus yasalarının öngördüğü şekilde cezai yasal işlem sürecinin başlatılmasına neden olacaktır. Resmi web sitesi üzerinden işleme alınan Rusya vize başvuru formunun çıktısına, 1 adet vesikalık fotoğrafın eklenmesi önemlidir. Rusya 'da uzun süreli (3 ay) kalma amaçlı vize başvurusunda bulunacak kişiler, özellikle Rusya çalışma vizesi, Rusya öğrenim vizesi, Rusya tek girişli vize, Rusya iki girişli vize veya çok girişli Rusya vizesi için Eliza Testi istenmektedir. ÖNEMLİ UYARI! 12 yaşa kadar olan çocuklardan ve 3 yıllık Rusya çalışma vizesi için müracaat eden yüksek kalifiyedeki uzmanlardan; aynı zamanda ana vize ile geçerlilik süresi farklı olsa dahi, onlara eşlik eden ve yüksek kalifiye uzmanlara ait olan vizeler için başvuran kişilerden Eliza Testi istenmez. Rusya Konsolosluğu, vize başvuru sahibinin seyahat amacı ne olursa olsun Rusya’dan davete eden kişi ya da kuruluş tarafından gönderilmiş Davetiye belgesinin başvuru dosyası içinde yer almasını zorunlu tutmaktadır. Rusya Federal Göç Şubesi (FMS Rossii) her türlü özel vizenin yanısıra çok girişli Rusya çalışma vizesi, Rusya eğitim vizesi, Rusya hümaniter vizesi ve Rusya iş vize başvurularında, orijinal davetiyenin düzenlenmesini istemektedir. Rusya Federal Göç Şubesi, davetiye kopyasını sadece tek girişli ve iki girişli Rusya vize başvurularında kabul etmektedir. Ayrıca, Rusya Konsolosluğu gerektiğinde davetiyenin orijinalinin ibrazını talep edebilmektedir. Turistik amaçlı Rusya Federasyonu’na seyahatte bulunacak kişilerden ise, Rus turizm acentalarından alınmış voucher (Tur'a Katılım belgesi )ve seyahat bedelinin ödendiğine dair belgelerin orijinal olarak sunulmasını talep etmektedir. Ve Rusya’ya gidiş-dönüş uçak biletinin sunulması gereklidir. Rusya Vize başvurusu 'nu bireysel olarak müracat etmek isteyen kişiler Vocuher belgesini firmamizdan temin edebilirler. Rusya Vize Süresi Rusya Konsolosluğu vize işlem prosedürünü, 5 gün süre içerisinde sonuçlandırır. Rusya Federasyonu’na acil giriş gerektiren olağanüstü durumlarda, vize başvuru sahibi, Rusya vize işlemlerinin erken sonuçlandırılması ile ilgili talebin iletmesi halinde, Rusya vize evraklarının incelenme süresi, Rusya Konsolosluğu’nun kararına esasen 2 iş gününe veya daha az bir süreye düşürülebilir. Rusya Vizesi Ücreti Rusya vize işlem müracaatlarında, konsolosluk harcı ve vize işlem ücreti alınmaktadır. Rusya vize ücreti, vize kategorisine, türüne, giriş sayısına ve başvuru sahibinin uyruğuna göre değişiklik göstermektedir. Konsolosluğu, vize başvuru sahibinin seyahat amacı ne olursa olsun Rusya’dan davete eden kişi ya da kuruluş tarafından gönderilmiş Davetiye belgesinin başvuru dosyası içinde yer almasını zorunlu tutmaktadır. Rusya Federal Göç Şubesi (FMS Rossii) her türlü özel vizenin yanısıra çok girişli Rusya çalışma vizesi, Rusya eğitim vizesi, Rusya hümaniter vizesi ve Rusya iş vize başvurularında, orijinal davetiyenin düzenlenmesini istemektedir. Rusya Federal Göç Şubesi, davetiye kopyasını sadece tek girişli ve iki girişli Rusya vize başvurularında kabul etmektedir. Ayrıca, Rusya Konsolosluğu gerektiğinde davetiyenin orijinalinin ibrazını talep edebilmektedir. Turistik amaçlı Rusya Federasyonu’na seyahatte bulunacak kişilerden ise, Rus turizm acentalarından alınmış voucher (Tur'a Katılım belgesi )ve seyahat bedelinin ödendiğine dair belgelerin orijinal olarak sunulmasını talep etmektedir. Ve Rusya’ya gidiş-dönüş uçak biletinin sunulması gereklidir. Rusya Vize başvurusu 'nu bireysel olarak müracat etmek isteyen kişiler Vocuher belgesini firmamizdan temin edebilirler. Rusya Vize Süresi Rusya Konsolosluğu vize işlem prosedürünü, 5 gün süre içerisinde sonuçlandırır. Rusya Federasyonu’na acil giriş gerektiren olağanüstü durumlarda, vize başvuru sahibi, Rusya vize işlemlerinin erken sonuçlandırılması ile ilgili talebin iletmesi halinde, Rusya vize evraklarının incelenme süresi, Rusya Konsolosluğu’nun kararına esasen 2 iş gününe veya daha az bir süreye düşürülebilir.Rusya vizesi 2017 evrak listesini sitemizde bulabilirsiniz. Rusya Konsolosluğu Vize Başvuru Merkezi 0541 963 17 14

Hangi ülkeye gitmeliyim

kultur.gov.tr iata.org tursab.org.tr kultur.gov.tr turkishairlines.com atlasjet.com onurair.com.tr airmoldova.md flypgs.com aeroflot.ru flyuia.com google.com skype.com dmoz.org microsoft.com
Marina Turizm © 2011 - Site Haritası - vize işlemleri
moldova vizesi, beyaz rusya vizesi, özbekistan vizesi, dubai vizesi, fransa vizesi, italya vizesi, yunanistan vizesi, schengen vizesi, rusya vizesi, ukrayna vizesi, bulgaristan vizesi, romanya vizesi, hindistan vizesi, mısır vizesi, bangladeş vizesi, cezayir vizesi, çin vizesi, tayvan vizesi, pakistan vizesi, tayland vizesi